WELKOM!donderdag 10 september 2009

Kalender

Op school werken ze graag met de boekjes van Averbode (dopido, dokadi,...) Vorig jaar had Febe dopido en dit jaar dokadi en net zoals vorig jaar heb ik een abbonnement besteld die bij ons thuiskomt. Het nadeel is wel dat het boekje een paar dagen later toekomt dan day men het in school ontvangt, maar het grote voordeel is dat je bij het eerste nummer wel een grote overzichtskalender kan krijgen en daar is het hem om te doen bij ons!!!
Zo'n overzichtskalender vind ik handig voor Febe, zo kan ze duidelijk zien wanneer ze naar school moet (boekentasjes) wanneer ze maar een halve dag moet (half boekentasje), wanneer Liesje komt, wie er wanneer verjaart (moet ik nog erop kleven), wanneer vaderdag en moederdag is, schoolreis, schoolfeest, enz...je kent het wel hé de meest frequente dingen die er tijdens een schooljaar kunnen gebeuren.Ook Liesje vind het wel leuk, want zo kan zij ook zien hoe lang het nog duurt voor ze terug bij ons is. Iedere dag mag Febe dan voor het slapen gaan een kruisje zetten, het hoort bij het 'slapen gaan' ritueel.
Het leuke eraan is dat er ook toffe tekeningen zijn gemaakt op de kalender om de feestdagen aan te duiden zoals kerstmis, nieuwjaar, valentijn,...

Maar ook wanneer de lente, zomer, herfst en winter beginnen.

Een handige kalender dus voor zowel ouders als kind...vinden wij toch!

Ps: Hier vind je een maandkalender (elke maand vind je er de nieuwe maandkalender)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...