WELKOM!dinsdag 5 januari 2010

Druk druk druk...

Dezer dagen ga je me nergens anders vinden dan achter mijn naaimachine en op school. Eind januari komt het grootoudersfeest er aan en het thema dit jaar is 'circus'. Menig kleuterleidsters spraken me aan of ik 'iets' wou maken voor hen.

Zodoende hou ik me de komende dagen en weken bezig met het vervaardigen van 16 olifantenstaarten, 12 hondenbroekjes mét staart, 26 (maar kan ook minder zijn) clownspakjes en misschien ook nog enkele tovernaarscape's. Het al dan niet vernissen van het kdootje voor de grootouders staat nog in twijfel, maar ik heb mijn diensten aangeboden aan de juf om te helpen vernissen, want zelf zag ze 56 exemplaren nu eenmaal niet zitten om alleen te doen. 7 dassen heb ik al gemaakt, dus die zijn al achter de rug...

Deze week wordt ook de laatste hand gelegd aan het inkopen van de benodigdheden voor het maken van door de 100 doopsuikers voor de nieuwe telg van Lieve en co die er begin mei aankomt...dus ja mensen...mij zal je de komende dagen waarschijnlijk weinig horen!!!!

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...