WELKOM!zaterdag 14 augustus 2010

Nora 1 jaar
Nora wordt woensdag 1 jaar en vandaag wordt ze gedoopt en vieren we dus feest om die 2 redenen.
Buiten andere cadeautjes, waaronder dit koffertje van bij Koekepeertje vond ikd at ze nog wel iets verdiende die van mijn hand zelf kwam. Ik liep er al weken mee in mijn hoofd, maar gewoonweg geen tijd of goesting gehad om er aan te beginnen. 3 jengelende, tierende, gierende, ruziemakende meisjes zullen ook wel niet geholpen hebben om uit de startblokken te schieten.
Maar deze morgen, last minute, besloot ik dan toch om er aan te beginnen. Ik keek hier en hier om inspiratie op te doen en bekeek hier hoe ze in godsnaam driehoekjes zo mooi kan maken zonder dat de stof uitrafelt. Ik had er de tijd niet voor om het uit te pluizen en besloot dan maar om een slinger in vilt te maken. Bonte kleuren mag wel voor een 1 jarige dacht ik zo. Mijn eerste gedacht was om alle vlaggetjes effen te laten, maar vond het toch maar wat saai en dus schoof de muis van de laptop richting inspiratiebron Eloleo voor de bloemen mét knoopjes.
Menig blogster is mij al voor geweest, maar ik vind die van mij ook best wel geslaagd. Hopelijk krijgt het een mooi plaatsje om uit te hangen tijdens het feest vanmiddag om daarna te verhuizen naar haar slaapkamer...

1 opmerking:

  1. Absoluut mooi geslaagd en gosj, is ze alweer 1 jaar. Das precies van gisteren geleden (die slofjes).
    Proficiat aan de jarige!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...