WELKOM!woensdag 22 december 2010

Secret Santa koos voor mij...

...deze dame. Niet gemakkelijk vond ik. Het pakketje is al weg sinds enkele dagen, nu moet het alleen nog afgehaald worden.

Ik maakte dus dit en had beloofd er nog wat uitleg rond te geven:

Deze tekst werd me toegemaild:

Ik heb een blog nobutterfly.blogspot.com en ben op creatief vlak vooral met breien bezig, ik hou van lace en kabeltjes maar soms ook van gewoon recht door en snel-klaar. Sinds september ben ik ook aan het proberen om een naaimachine onder controle te krijgen, simpele patronen met een gegarandeerd resultaat zijn altijd welgekomen. Ik hou van rood en groen, vintage en strak, Oost- en Noord-Europa, ben een snoeper, ook van lettertjes en mooie prentjes. Ik heb kinderen noch huisdieren en zit midden in verbouwingen, dus een verrassing is altijd wel leuk.


Het was lang zoeken maar uiteindelijk maakte ik dan de tas met de paarse gebreide bolletjes van mijn overgrootmoeder en de onderzetters werden gemaakt met een kantje uit de dozen die ik kreeg van mijn grootmoeder. Alles heb ik gemaakt toen ik nog zwanger was om zeker te zijn dat het pakketje klaar was. Hopelijk vindt zij het ook leuk!

5 opmerkingen:

 1. Die tas is echt heel mooi, leuk met die gebreide bollen erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Morallee Famke, 't mensje moet haar cadeau nog krijgen en je verklapt al alles ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Euh ja tis eigenlijk waar...had gehoopt dat ze het pakketje vandaag bij de post zou afhalen...dus duimen dat ze mijn blog nog niet ontdekt heeft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had echt geen idee wie het was en ik ben heel blij met het cadeautje. Heel erg bedankt! Morgen zeker een postje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. H>ey Patricia, ben superblij dat het goed toegekomen is!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...