WELKOM!zaterdag 22 oktober 2011

Een tikje...twee tikjes

Op 2 oktober werd ik getagd door Ballétoile en op 4 oktober door Lieve!

Hier gaan we dan:

* Ik krijg niet graag van die Tags waar je dingen over jezelf moet vertellen...je ziet, ik deed er nu al gemiddeld 20 dagen over om deze post te bloggen.

* Ik ben een stresskonijn! Ik jaag me in alles en nog wat op en ik trek me alles aan...niet goed voor mijn lichaam, die 3 weken geleden mij een héél duidelijk signaal gaf dat het zo niet meer verder kan! Ik voel die waarschuwing nog steeds.

* Begin deze maand werd ik er 29 en liefst van al zou ik dat zo willen houden, die tram 3 spreekt mij totaal niet aan. Het gevoel dat je dan pas echt volwassen MOET zijn...brrrr!

* Na 2 dochters was ons jongste dochter eigenlijk de laatste hoop om eens een jongentje te mogen verwelkomen. Maar hey...3 dochters gaan meer aan elkaar hebben zeggen ze mij dan en ik denk dat ze gelijk hebben.

* Ik ben een eeuwige twijfelaar. Constant zoek ik de bevestiging dat wat ik doe of wil doen wel goed is. Dat extra duwtje of die extra motivatie heb ik echt wel nodig.

* Ik besef heel goed dat ik (voor sommigen) me in een luxesituatie bevind. Ik hoef niet te gaan werken en ik kan zelf zorgen voor de kindjes.

* Al moet ik wel eerlijk toegeven dat het voorgaande punt me nu af en toe wel de keel toenijpt. Met de zorg voor 3 kindjes groeit de drang om ook meer tijd voor mezelf te hebben.

* Het oprichten van de naaiclub was voor mij een hele grote beproeving! (zie punt 5) Maar ik ben blij dat ik heb doorgezet want nu heb ik heel wat nieuwe mensen leren kennen én het puntje 7 wordt ook al een beetje vervuld.

* Ik heb een gigantische hekel aan kuisen en strijken. Manlief noemt het liever: "je staat liever 2h in de potten te roeren dan dat je 5 min moet kuisen"

* Lieve blogdames, ik apprecier het enorm dat jullie aan mij denken, maar doe me dit nu aub niet meer aan!!!En nu blaas ik het stokje richting een nieuweling in blogland: Storm en co!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...