WELKOM!dinsdag 27 december 2011

Geduld is een schone deugd...

...maar laat dat nu iets zijn dat ik niet heb!

Een week later dan normaal kreeg ik 2 enveloppen in de bus:

De ene was van mijn Secret Santa, een kerstkaart! Was me dat even verschieten dat de kaart van een man kwam! Blijkbaar leef ik nog altijd in dat wereldje van vrouwelijke blogster, maar hey...mannelijke bestaan dus ook. Hij schreef dat ik het hem niet echt gemakkelijk heb gemaakt. Inspiratie genoeg blijkbaar, maar niets die binnen het budget van 10€ lag. Gelukkig bestaat er pinterest die ik pas leerde ontdekken nà mijn inschrijving voor Secret Santa. Daar vond hij wel iets leuks...


 ...en of hij iets leuks vond!!!! De tweede envelop kwam toe en daarop stond deze vogel. Ik wist meteen van wie die kwam, deze straffe madam. Mijn vermoeden werd bevestigd toen ik de afzender zag: KAREN VANDELAER...een van mijn favoriete blogs!!!
 De envelop was plat, dus een stempel kon het zowieso niet geweest zijn...en wat ben ik blij zeg met deze cadeaubon! Een slimme zet van den Anton want zo kan ik zelf kiezen naar eigen smaak en goesting welke stempel ik wil zonder dat hij het risico heeft dat ik de stempel niet leuk zou vinden.
 Mijn geduld werd zwaar op de proef gesteld, maar dat was het meer dan waard! Binnenkort ligt er hier een handgemaakte stempel van Karen in de bus...en wat had je gedacht...ze kreeg al lang een mailtje in haar mailbox met een bestelling...tja...ik ben nogal een ongeduldig type...

Met een speciale dank u wel aan het Secret Santa elfje: Tess en aan mijn Secret Santa: Anton!

5 opmerkingen:

 1. haha! Blij dat alles is aangekomen! Ik heb zelf ook vol ongeduld zitten wachten tot ik nieuws kreeg ;-)
  En k ben blij dat de stempel in de smaak valt. Ga me binnenkort ook eentje bestellen ;-)

  Trouwens, er zijn wel meer mannen die meedoen, maar de vrouwen zijn in de meerderheid.
  In een van je vorige posts had je het over vrouwen en #sesa, ik had toen veel zin om er op te reageren, maar dan wist je dat ik hier kwam lezen, en dan was mijn sesa-zijn misschien al prijs gegeven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awel, ik ben echt blij voor je! Ik vind een cadeaubon van Karen Vandelaer een superidee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Daar zal je vast plezier aan hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Juij! Goed dat hij is aangekomen :)
  En ik ben blij, dat je er gelukkig mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...