WELKOM!donderdag 3 januari 2013

Een nieuw jaar!

2013 is gestart...en ik heb zo het gevoel dat het een heel bewogen jaar zal worden.

De laatste tijd maakte ik nogal heel vaak de balans van de afgelopen 30 jaar en dat is de reden waarom ik nogal laks ben in alle andere dingen.

Ik heb het gevoel dat ik de laatste 7 jaar ben blijven trappelen en opeens komt er dat besef dat ik op mijn 30ste nog heel wat dingen kan verwezenlijken. Dat de meisjes een verrijking zijn in mijn leven maar dat ik me daarvoor niet helemaal moet wegcijferen. De laatste weken werden mijn ogen geopend...op elk vlak in mijn leven en dat is wel heftig.

Ik kan alleen maar hopen dat de juiste beslissingen worden genomen, dat mijn leven voor mij terug meer wordt dan enkel de zorg voor de meisjes, de was, de plas enz....


Mijn Secret Santa is een tijdje geleden al toegekomen van haar. Een hele verrassing om opeens iemand voor de deur te zien met een pakje bij. Foto's nog niet genomen maar die volgen nog! Het pakje voor mijn Secret Santa was dit jaar een hele grote uitdaging. Zowel op haar blog als op haar pinterest kon ik maar geen inspiratie vinden om het perfecte pakje te maken. Uiteindelijk raad gevraagd aan het elfje van Secret Santa en het pakje werd met heel veel vertraging dan toch verstuurd.

Ik wens voor jullie allen dat 2013 een jaar wordt vol nieuwe inspiratie, creaties, liefde, genegenheid, vriendschap, plezier, gezondheid,....maar vooral genieten van elk moment!


5 opmerkingen:

 1. Ik heb die knop een jaar geleden ook omgedraaid. Gedaan met moederen, leve het leven. Niks egoïstisch, gewoon weer tijd voor jezelf. Je hebt dat verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,

  Ik hoop dat je de spulletjes echt leuk vind en dat je er een klein beetje gelukkig door word.
  Ook ik ben hier even helemaal opgegaan in het mama zijn. Ik nam steeds minder tijd voor mezelf, hechtte heel weinig belang aan wat ik wou. Maar de kinderen worden nu iets groter en ik vind dat ik de ruimte weer wat krijg en ik neem ze nu ook bewuster. En ik heb daar echt wel deugd van. Al kan ik me nog steeds heel schuldig voelen als ik dan toch eens nee moet zeggen op iets voor de jongens. Ik hoop dat je je draai vindt en kleine stapjes in de goede richting blijven zetten, dan lukt het wel om ook weer iets helemaal van jezelf te bekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2013 wordt HET jaar :) go for it!!
  ben benieuwd naar de pakjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Benieuwd naar wat er allemaal zal gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...