WELKOM!maandag 27 april 2009

Wel doen...niet doen...

Binnekort gaan we in mei een dagje naar Plopsaland voor Liesje's verjaardag. Het is eens wat anders dan altijd al dat volk in je huis (de verplichting om toch alles even aan de kant te moeten doen, taart zoeken, liters drank in huis halen,...) en dingen gaan zoeken om de kids toch bezig te houden gedurende die lange namiddag. Maar vooral niet meer te hoeven denken aan wat je nu weeral als Kdo kan geven...

Maar dan komt de kostprijs van een toegangskaartje...via de website is het 3€ goedkoper dan aan de ingang en vermijd je een lange wachtrij aan de kassa. Voor een abonnement is het 75€ per persoon en 25€ tussen 85 cm en 1 m. Aagje zou nog gratis zijn.
Als je dan bekijkt wat je met een abonnement nog allemaal als voordeel hebt, dan zou je het toch even overwegen om die aan te schaffen, maar de ommezijde van dat plaatje is natuurlijk dat je al staat met Liesje die als een volwassene wordt aangerekend en Febe op haar kousevoeten aan het achterkomen is.

Dus, wel doen of niet doen? We gaan in de grote vakantie niet op reis en dan zou het natuurlijk wel leuk zijn als je op een dag niet weet wat gedaan, de auto kan inspringen richting De Panne en de kids daar zich wat kunnen uitleven gedurende een uurtje of 2. Dat je ook weet dat je voor de helft van de prijs binnen mag in Paradisio, Zoo Antwerpen, Zoo Planckendael, Bokrijk, Sea Life, Aquatopia, Earth Explorer, Monde Sauvage en nog een dierenpark in Nederland is meer dan meegenomen want zo kun je dan de 'ik weet niet wat gedaan vandaag' gaatjes invullen en ben je eens weg uit de alledaagse omgeving van huisje, tuintje,...

Dus het is het overwegen waard denk ik (en Lieve als je dan eens zin hebt om tijdens jullie verbouwingen, terwijl Karel aan het zwoegen is en jij even weg wil kunnen we er ook een uitstapje van maken hé) centjes sparen en laat dan maar komen die zonnige dagen in juli en augustus dan kunnen we er ten volle van genieten!!!!

2 opmerkingen:

  1. Zeker aanschaffen, zou ik zeggen, wij vinden het alleszins meer dan zijn geld waard. Maar maak je geen illusies: aan de abonnementen-ingang moet je niet zo lang aanschuiven, maar aanschuiven doe je wel hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker doen, zou ik zeggen, wij vinden het zijn geld alleszins meer dan waard. Maar maak je geen illusies: al moet je minder lang aanschuiven aan de abonnnementen-kassa, aanschuiven doe je nog steeds!
    (PS. Als je nu betaalt voor Febe, doe je eigenlijk nog profijt hoor, want dan mag ze sowieso nog een jaar met haar (goedkoper) abonnement binnen, of ze nu veel groeit of niet. Elke keer controleren ze haar lengte aan de kassa en dan krijgt ze de juiste stempel.)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...