WELKOM!maandag 21 december 2009

Secret santa ontvangen

Vandaag ging de bel...ik wist dat het de postbode was die me een pakje zou afleveren van Secret Santa! Deur open en ja hoor!!!! Er was een pakje bij...spannend, spannend...
Ik deed het pakje open en amai wat zat die doos vol zeg! Ik was superuitgelaten want de laatste jaren cadeautjes opendoen dat gebeurd niet meer zoveel voor mij.
Het rode papier waar alles in zat verpakt was bestempeld met een pimpampoentje...héél mooi!
Er was een kerstkaartje bij met de nodige uitleg...daarna opende ik het eerste pakketje...
Er kwam een handtas tevoorschijn met roze rozen en langsbinnen roze met witte bolletjes. Onze dochters stonden erop te kijken en lap...Febe had de handtas al ingepalmd (en ze heeft er al de hele morgen mee over straat gelopen)...er zaten ook 2 héle lieve portemonneekes bij en ook de grabbelden de dochters uit mijn handen (gelukkig voor elk eentje). In 1 van de portemonneekes zat de stempel die gebruikt werd om het papier te versieren.
Het tweede pakje aan de beurt en waw...die zijn écht mijn favorietjes...drie héle mooie sjaals...ze zijn héél prachtig en werden deze morgen al onmiddellijk in gebruik genomen door Febe en Aagje.
Verder zat er ook nog een agenda bij en een (ik veronderstel)omslag om rond een boekje te doen. Dat eerste heeft Febe opgeeist om in haar hadtas te stoppen en dat laatste ga ik nog eens nadenken wat ik ermee kan doen!
Kortom Vicky je hebt mij, maar vooral mijn dochters héél blij gemaakt en wij zijn uiterst tevreden met alle leuke zelfgemaakte cadeautjes!!!!! Dank u dank u dank u!!!!

BESLUIT:

Dit was voor mij een héle bijzondere, nagelbijtende, haarkrabbende, zenuwslopende, creatieve ervaring en volgend jaar doe ik zéker terug mee!!!

5 opmerkingen:

 1. Wauw wat een fantastisch cadeau!

  Echt Vicky, je hebt jezelf overtroffen, super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik ook, ik vond dat we héél er verwend geworden zijn door Vicky!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, alles is in 1 stuk aangekomen! :-)
  Ik heb een tutorial geschreven op mijn blog over die covers voor een agenda, en ik dacht, dan stuur ik ze gewoon allebei op he, dan kan je eens veranderen, want ik heb ze op maat van dat agendaatje gemaakt :-)!
  Veel plezier ermee, en mss was de stof van je handtas toch wat te gewaagd, maar ik ben blij dat je dochter ze leuk vindt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk allemaal, jij ook al zo'n mooi pakket!! (begin nu toch wel ongeduldig naar dat van mij te verlangen, en vooral van "wie" het komt :-))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...