WELKOM!maandag 21 december 2009

Secret santa slot

Omdat onze dochters me vandaag geen kans lieten om alles mooi op foto vast te leggen heb ik deze avond mijn kans schoon gezien toen ze in bed lagen. Ik vond dat mijn secret santa toch een close up verdiende ( en op vraag van Lieve) dus hier gaan we dan:
Dit is een van mijn favorietjes, een stempel van een pimpampoentje. En dat het werkt is al bewezen want alles was mooi verpakt in dit rode papier bestempeld met het pimpampoentje...toepasselijker kon bijna niet!
Ook met deze drie sjaals maakte Vicky ons dolgelukkig! De meisjes hebben ze al de hele dag aangehad toen we naar buiten moesten en ik vind ze F A N T A S T I S C H mooi van kleur, vooral de middelste heeft zo van die leuke bloemetjes...ongelooflijk prachtig gedaan!
Deze kleine portemonneekes zijn de favorietjes van Febe en Aagje. De kleuren spreken hen heel erg aan en vandaag hebben ze er al ruzie om gemaakt, we vonden eentje al niet meer en dus waren ze aan het 'vechten' voor dat ene die er wel nog was. Dus dat was een goeie zet om er 2 te maken dan hebben ze er elk eentje (althans als we er niet weer eentje moeten gaan zoeken natuurlijk)

Deze handtas had Febe al direct opgeist! Ik had niet eens de kans om ze zelf eens deftig in mijn handen te nemen tot vanavond...toen had ik alle tijd. Het stofje spreekt mij niet zo aan, maar ik vind het wel schitterend voor de kindjes! Ze zijn momenteel zot van alles wat maar een schijn van roze heeft en dus is dit echt een schot in de ROOS! Het heeft zelfs aparte zakjes vanbinnen en aan de voorkant, Febe had die al direct in het snotje en vond zo allerlei geheime plekjes om dingen in te verstoppen...

Normaal gezien zou ik jullie nog het agenda'tje moeten kunnen tonen, maar ik vrees dat Febe het vandaag vergeten is op school (toen ik er vandaag moest gaan schilderen) want jaja ook dat is 'haar' boekje geworden. Ik vond het alvast een hele leuke manier om kaftjes te voorzien en de stofjes zijn naar mijn goesting ook goed geslaagd!!! Dit is het andere kaftje dat ik er bij kreeg, maar hiervoor ga ik nog een bestemming moeten zoeken...


Nogmaals mijn welgemeende dank u wel Vicky!!

2 opmerkingen:

  1. Amaai, dat is nogal een pakket. Ik kreeg vandaag ook een stempel in de bus van Vicky. Blogland is toch a happy place, niwaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...