WELKOM!dinsdag 9 februari 2010

Aj aj oei oei...

Ja eventjes wat stilletjes op mijn blogje...afgelopen weekend er op uit getrokken met manlief zonder kindjes. Van vrijdag tot maandag naar Landal l'eau d'heure geweest in Froidchapelle. Het was leuk, gezellig en plezant om eens langer te kunnen uitslapen dan 8h, maar...de kindjes hé...onvermijdelijk (toch voor mij) heb ik ze ongelooflijk veel gemist en de laatste overnachting was er voor mij teveel aan. Als het aan mij lag, dan waren we zondag al terug thuis.
Je kan je dus al voorstellen dat ik heel veel gebeld en gesmsd heb riching thuisfront om te horen hoe het was met de kindjes. Die hadden de tijd van hun leven...gaan zwemmen, naar tante Jootje op bezoek, naar sealife,...die hadden helemaal geen tijd om aan ons te denken. Dat gaat zo hé, ouders (en dan vooral de mama's) hebben het altijd lastigeren dan de kindjes zelf!
Gisteren dus zotcontent om de kindjes terug te zien...

Ondertussen al gezien dat mijn blogje al meer dan 10 000 bezoekers heeft gehad en ik had het al aangekondigd, er volgt een give away naar aanleiding daarvan, maar mensen, geduld zal in dit geval een mooie deugd zijn...ik geraak niet op gang. Sinds enkele dagen of beter paar weken ben ik misselijk heel de dag door, overgeven hoort er gelukkig niet bij, maar het gevoel alleen zorgt voor tamelijk wat problemen: geen appetijt, eten moeten maken voor kindjes als je maag de geur niet kan verdragen, opstaan en draaierig worden, moe zijn,...
De kenners onder jullie zullen wel al een link hebben kunnen leggen, maar mij hoor je het voorlopig niet zeggen want eerst moet het door een specialist bevestigd worden en dan, pas dan zal ik het over mijn lippen krijgen!

Voor nu ga ik wat brainstormen over de give away (suggesties altijd welkom), proberen om een warme maaltijd op tafel te kunnen toveren vanmiddag, verder de doopsuikers voor Lieve en co afwerken, nog de narrenrokjes maken voor het peuter, eerste kleuter want zij vieren carnaval komende vrijdag en proberen om voor Febe ook nog een prinsessenkleed met alles er op en eraan klaar te krijgen,...

4 opmerkingen:

  1. Ik ben geen kenner, maar ik zal ook op de specialist wacht voordat ik proficiat zeg ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En dan is hier de olifant in de porseleinkast, die zo blij is dat ze het nu officieel mag zeggen: Bravo met de zwangerschap Famke!! Woehoe!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maar dat is nog eens leuk nieuws!!! Proficiat!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...