WELKOM!zondag 26 september 2010

Aagje...appel...3 jaar...

Morgen wordt Aagje dus 3. Tijd voor traktaties en alles om er een geslaagde dag van te maken! In de klas heeft Aagje de appel als symbool en dus dacht ik daar rond te werken voor haar traktatie op school. Gelukkig mag het...traktaties uitdelen, want in Liesjes school worden verjaardagen in de klas gevierd met een piepschuimtaart en dat is alles. Ik vind niets plezanter dan zo'n dingen bedenken en dan ineen te steken. Het plezier die ik er aan beleef en dan de fonkelende oogjes van Aagje zorgen voor zoveel voldoening!

Dit is het uiteindelijk geworden: een appel met een 'bloemenlolly' erin. Héél simpel om te maken, het enige wat enige tijd vraagt is het uitknippen van de bloemen, de rest is in no time in elkaar gestoken.
De give away loopt nog altijd en daar werd al een tipje van de sluier getoond...de vingerpop vlinders...ik maakte er 3 voor de juf en dan 22 kleine vlindertjes voor de kindjes. Zoveel kleuters zijn er niet bij Aagje, maar ze zit in een instapklas dus na iedere vakantie kunnen er nieuwe kindjes bijkomen. Om hen ook van de vlindertjes te laten genieten maakte ik er dus enkele bij.
Een bijpassend zakje gemaakt om alle vlinders in op te bergen en dan kunnen ze gaan rondfladderen in de klas aan kleine kindervingertjes...

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook taart en dus maakte ik vanmiddag nog een appel/ amandeltaart. De juf en kindjes zullen verwend worden morgen...

5 opmerkingen:

 1. Hopelijk zotjes in de goede zin van het woord ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoeraatje vandaag voor de bijna grote meid!
  En zotjes mag gerust. Ik doe dat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een zwak voor appeltraktaties....vooral in dit jaargetijde. En het is zo'n mooie foto! Dus ik heb hem "gepikt" voor mijn blog. Hopelijk is dat okay?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg, zo'n schone traktatie! Die zal ik onthouden. Ik probeer ook altijd mijn werk er van te maken, maar hoe groter ze worden, hoe moeilijker het wordt. Binnenkort staan er cupcakes op he programma. Benieuwd of het zal lukken!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...