WELKOM!zaterdag 11 mei 2013

Zetels: van Winnie the Pooh naar kleurrijk

Een hele tijd geleden vroeg mijn zus of ik dat zag zitten om 2 kinderzetels te voorzien van nieuwe stof. De Winnie the Pooh stof die er rond zat was versleten. Ze ging stof halen in de ikea en ik deed de rest.

Ik zag het eerst volledig zitten, tot ik op enkele moeilijkheden terecht kwam en toen zag ik het helemaal niet meer zitten.

Een van mijn mindere kantjes is dat als ik niet direct een oplossing vind voor een probleem ik het op de lange baan schuif. Maar op de lange baan schuiven is ook geen oplossing dus ben ik er met volle moed toch aan begonnen.

Tijdens de naaiclub avond zette ik een tandje bij en dit werd het uiteindelijke resultaat:Met de excuses voor het gerimpel van de stof...ik was te lui om het strijkijzer nog boven te halen...maar we bekijken het positief: ik krijg beetje bij beetje terug zin om nog meer te naaien!

1 opmerking:

  1. Beste,

    Wat een prachtige hoezen zijn dit geworden. Dit staat al lang op mijn to-do lijst. Alleen weet ik niet zo goed hoe ik eraan moet beginnen. Heb jij tips of een stappenplan?

    Mvg. Evelien

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...